side-area-img-1

JOIN THE CLUB

020-3346268

Sijsjesbergweg 18 Amsterdam

Top
Bien Fitness

FITNESS / BODYBUILDING / CARDIO

Cardio

Cardio is een vorm van fitness waarbij het programma afgesteld wordt op de gemeten hartslag. Het doel is om door middel van verschillende trainingen een constante hartslag aan te houden, om zo conditie op te bouwen of om af te vallen.

Met cardio verbeter je je conditie en verlaag je je vetpercentage. Om dit resultaat te behalen, is het belangrijk dat je lichaam een activiteit voor langere tijd kan volhouden. Wij bieden je diverse mogelijkheden om cardio te doen. Met of onder begeleiding van onze instructeurs, zodat jij ook daadwerkelijk effectief traint.

Fitness

Fitte mensen presteren beter. Voor iedereen die zijn of haar gezondheid serieus neemt bieden wij fitness in onze sportschool voor elk niveau. Alleen of samen met onze fitness instructeurs stel je zelf je sportieve doelen en word je gestimuleerd om ze te bereiken. Met onze persoonlijke aandacht en zorgen we voor een prettige sfeer waarin je je snel thuis zult voelen. Wij bieden individuele fitness op basis van je persoonlijke schema en met Hammer Strenght fitness apparatuur van de hoogste kwaliteit.

Bodybuilding

Of je nou een professionele bodybuilder bent met een doel of een recreant krachttraining doen we niet alleen sterker te worden, het heeft meer voordelen zoals meer energie, een betere houding, reductie van stress en natuurlijk vetverbranding. Om spieren sterk te maken en te houden moeten ze worden gebruikt en belast. Je kunt spierkracht op diverse manieren bij ons trainen. Als je je spieren traint krijg je meer energie, zie je er beter uit en kan je sommige kwalen voorkomen.