side-area-img-1

JOIN THE CLUB

020-3346268

Sijsjesbergweg 18 Amsterdam

Top

Personal training

Goede fitnessapparaten

Gratis parkeren

Dé sportschool voor bodybuilding in Amsterdam

100+
Succesverhalen
Home » Bodybuilding sportschool Amsterdam

Wil jij graag aan bodybuilding doen in een sportschool in Amsterdam? Bij Bien Fitness bieden we diverse lessen in bodybuilding en andere work-outs aan in onze sportschool. Wij bieden les met groepen en personal training aan mensen die de ambitie hebben om bodybuilder te worden. Met behulp van een persoonlijke coach word je begeleid om het beste uit jezelf naar boven te halen, jouw doelen te bereiken en snel resultaat te behalen.

Wij bieden uitstekende bodybuilding-faciliteiten in onze sportschool

In onze sportschool bieden wij een goede variatie aan krachtapparatuur en losse gewichten, maar ook aan lessen en work-outs die jou helpen bij bodybuilding. Met een personal trainer voor bodybuilders ga je aan de slag om jouw doelen te behalen. De training biedt jou als bodybuilder een goede stok achter de deur om je gemotiveerd te houden. Als lid bij onze sportschool kun je ook een sportschema op maat ontvangen van een persoonlijk instructeur, met oefeningen voor bijvoorbeeld een specifieke spiergroep of het hele lichaam.

De voordelen van lessen en work-outs bodybuilding

Het volgen van lessen en work-outs in bodybuilding in onze sportschool biedt veel voordelen. Je werkt als bodybuilder namelijk intensief aan het opbouwen van spierkracht tijdens een persoonlijke training met eigen coach of tijdens een les met een groep. Hierdoor word je niet alleen sterker, je krijgt ook nog eens een betere houding en activeert de natuurlijke vetverbranding. Daarnaast zijn er ook mentale voordelen die je haalt uit het regelmatig volgen van bodybuilding-work-outs in onze sportschool. Zo bouw je meer discipline op, bijvoorbeeld door het implementeren van de routine om lessen bodybuilding te volgen. Daarnaast heb je ook minder stress en ontwikkel je meer zelfvertrouwen als je regelmatig sport of een les volgt om bodybuilder te worden.

CONTACT

Kies voor de goede begeleiding van onze sportschool

Wil je de voordelen van het volgen van professionele lessen en work-outs bodybuilding graag zelf ervaren? Meld je dan aan bij onze sportschool in Amsterdam-Zuidoost. Met behulp van personal training begeleiden we jou naar je fitnessdoelen met een specifieke training voor de bodybuilder. Heb je interesse in het volgen van zo’n training of les om bodybuilder te worden of ben je benieuwd naar onze andere lessen, zoals kickbokslessen? Vraag online een lidmaatschap aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@bienfitness.nl.